torsdag, juli 31, 2008

Tipset

Är det någon som har ett bra tips att ge mig? Kan röra typ vadsomhelst, är bara sugen på ett riktigt jävla bra tips.

De börjar dra ihop sig rejält,,,wiee!!!

Nu är det inte långt kvar brudar tills de smäller,, om exakt 9 dagar 19 timmar och 2 min (förutsatt att vi är tidiga på plats förstås,,men de e vi) sitter vi där på arlanda och har knäckt vår första bira, speciellt åsa kommer nog att njuta mest av alla utav denna efterlängtade företeelse som startpunkt på resan. Myran lär nog få hinka ganska snabbt om hon ska hinna med att bli tillräckligt avslappnad inför kommande flygresa. För va de inte bara en timme innan baren öppna Myran;)?

Det enda som oroar mig lite just nu är att jag ska hinna köra slut på mig själv innan avfärd,,alla som känner till mitt sömnbehov i vanliga fall och vet hur jag levt denna sommar förstår nog vad jag menar. Men så länge jag orkar hålla mig på benen fram till påstigning på planet så ska de nog va lugnt. Där hoppas jag på att inhämta ny energi och kraft från ovan då förväntningarna, adrenalinet och glädjen börjar pumpa inombords=). Sen är det bara att tuta och köra igen,,vila kan man göra på hösten,,sommarn är till för att utnyttjas till max.

Måste bara avsluta med att säga att den som kom på de där med att ta med en morakniv, den har en hel del att vara nöjd med innanför pannbenet minsann, en mycket rutinerad tanke måste ligga bakom ett sådant förslag=).

Nä nu ska jag slita som ett djur på jobbet igen,,fördet är ju vad mitt jobb innebär..att jobba häcken av sig,,not=(,,,men men ,,en dag kvar ,,sen ska jag fira med pompa och ståt,,,tjohhooo

onsdag, juli 30, 2008

Östersund

Det är ingen fara på taket Mabbi lilla. Jag är ju faktiskt den enda som inte fattar vad det är för väder när jag tittar ut genom fönstret, så när jag läste alla andras väderleksrapporter så blev jag lite sugen på att få veta..

Klart att ni får en uppdatering! Det jag har planerat hittills är att jag ska äta älg, och på fredag ska jag bli full som en kastrull och gå på Storsjöyran. Jag måste tyvärr se Lars Winnerbäck, men det är skit man får ta.
Livet är faktiskt inte en dans på rosor!

Klart som fan man kommer=)!

Härmed anmäler jag mig till fest den 11 augusti. party alla night long!

Myrans väderleksrapport från SMHI 07.30

Glömde vår älskade Myran, Förlåt! Hur kommer det sig att vi blev såhär utspridda över landet?!

Örebro

Grader Dag: Kl 00-06, Kl 06-12,Kl 12-18, Kl 18 -24

Idag: ?, 22(molnigt), 25 (regn), 17

Torsdag:13 , 25, 27, 19

Fredag: 15, 25, 24 (molnigt), 16 (molnigt)

Vår Myran åker idag till Östersund...

Östersund

Grader Dag: Kl 00-06, Kl 06-12,Kl 12-18, Kl 18 -24

Idag: ?, 22(molnigt), 24 (molnigt), 20 (molnigt)

Torsdag: 15 , 21, 25, 19 (molnigt)

Fredag: 14(molnigt), 18(molnigt), 18 (molnigt), 15 (molnigt/regn/sol)

Kan inte riktigt säga att du byter upp dig med att resa till Östersund vad det gäller vädret.. men det kanske finns annat än väder som har betydelse vad beträffar resmål...? Får vi en uppdatering sen hur det var i Östersund?

Väderleksrapport från SMHI 07.30

Rhodos

Grader Dag: Kl 00-06, Kl 06-12,Kl 12-18, Kl 18 -24

Idag: ?, 28, 31, 26

Torsdag: 25, 31, 32,26

Fredag: 25, 30, 31, 26

Strålande sooool varje dag såklart! Loooking Gooood!

Stockholm

Grader Dag: Kl 00-06, Kl 06-12,Kl 12-18, Kl 18 -24

Idag: ?, 21, 25, 17 (molnigt)

Torsdag:17 (molnigt), 27, 28 (molnigt), 21(molnigt)

Fredag: 17, 27, 22 (molnigt), 17 (moln)

Mabb är ju ledig från jobbet idag! Såå soool o bad för mig! Tjohej!

Piteå

Grader Dag: Kl 00-06, Kl 06-12,Kl 12-18, Kl 18 -24

Idag: ?, 22, 24, 16 (molnigt/sol/regn)

Torsdag: 14, 24 (molnigt), 20 (regn/moln/sol), 15 (regn/moln/sol),

Fredag: 11, 15 (molnigt), 16(molnigt), 12

Ser sådär ut..å Tibbe råkar ju vara på jobbet så det blir max 16 grader för dig.. Lika bra o jobba för dig ändå kan man konstatera...

Åre

Grader Dag: Kl 00-06, Kl 06-12,Kl 12-18, Kl 18 -24

Idag: ?, 22(molnigt) , 23(molnigt) , 17 (molnigt)

Torsdag: 14, 20, 23 (molnigt), 17 (molnigt),

Fredag: 13(molnigt), 19(molnigt), 20(molnigt), 13(molnigt)

JennyPenny såhär ser ditt väder ut... bra hästväder?!


tisdag, juli 29, 2008

Inbjudan

Välkommen till fest måndagen den 11 augusti!
Var - MPs, Jennys och Tibbes lägenhet.
När - Efter siestan.
Klädsel - Casual beach.
Medtag dryck och ett glatt humör. Alla välkomna!
(O.s.a senast den 8 augusti)

måndag, juli 28, 2008

Packa packa packa

Jag har tagit del av andras erfarenheter samt försökt minnas mina egna erfarenheter.... Å kommit fram till att jag tar med diskborste, kökshandduk å diskmedel till mitt rum. Far min tyckte även att jag skulle ta med en morakniv.... användningsområdet där är oklart, kan tydligen avändas till mycke... Jag ska på charter svarade jag, inte till amasonas eller dalarna...

Bestraffningen

Vi har nu med majoritet röstat ner det förra förslaget och röstat in det nya straffet: Vara betjänt åt de andra under sista kvällen. Näst sista kvällen vid middagen kommer omröstningen att ske vad beträffar vem som har "lyckats sämst" eller "misslyckats" med sitt uppdrag. Hajar ni?? =)

Grekiska lektion 2.

Thélis na horépsis mazí mou? - Vill du dansa med mig?

O kírios tha plirósi giá óla. - Herrn här betalar för allting.

Áse me ísiho! - Lämna mig ifred!

Fotiá! - Det brinner!

Poú íne i toualétes? - Var är toaletten?

Hrónia Pollá. - Grattis på födelsedagen.

Bombay Bar

Nu har jag fördjupat mig i det här. Och Bombay Bar öppnar en timme före första avgång, så det ska nog gå bra det här. Tjoho!

oj oj oj

Nu börjar jag bli nervös, jag har kommit på att man ska flyga flera timmar ju. Frågan är om barerna på Arlanda är öppna så att man klarar av flygningen.. Jag ska fördjupa mig i det här..

söndag, juli 27, 2008

Morgonstund har vad i mun?

Jag tänkte som att, flyget går 06.30, det är ju rätt lugnt... Men sen tänkte jag, incheckningen stänger en timme innan, och öppnar vid 04 - 04.30. När fan ska vi vara där? När ska vi gå upp? Förstår ni hur tidigt det är? Jag gruvar mig redan.


Vem vill ha

Okej, alla som vill ha vykort signar upp sig här!

Med reservation för ändringar.

lördag, juli 26, 2008

Fan å

Känner mig oerhört deppig, då jag just upptäckt att jag jobbar 9 dagar på raken. Och nu snackar vi inte fjuttpassen 8-12 som jag jobbade första veckorna, utan heldagar. Hur ska mina arma fötter orka bära mig? Jag kommer verkligen behöva en tvåveckorssemester för att vila upp och ut mig. Piteå dansar och ler, men jag tror jag ska gå och lägga mig.

Är det inte jordbävning så är det skogsbrand

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2974839.ab

fredag, juli 25, 2008

Namnsdagsveckan


Ni har förstås som jag spunnit vidare på det här med namnsdagar och alla märkt att idag har vi yttligare en resemedlem att fira.


Grattis Jakob!

onsdag, juli 23, 2008

Tjoho!

Idag är det Tibbes namnsdag, GRATTIS!!

Jag undrar vems namnsdag det nästan är imorgon..

Omröstning öråd

Dom förslag som har kommit in vad gäller vårat så kallade "öråd" är:

1. Athena (vishetens gudinna)
2. Cooljävla-person-of-the-day
3. Dagens Ö(h)man
4. Dagens Ö(h)kvinna*


*det här vet jag inte ens om det var ett förslag, men det stod därm an skulle skriva förslagen så det får vara med ändå.

Rösta på..

Omröstning straff

Okej, nu är det dags för omröstning vad gäller straffet för den person som klarar sitt uppdrag sämst.
Förslagen är:

1. Ge alla en present som ska vara ett minne från Rhodos
2. Äta bajs

Ni har hela dagen på er att rösta.. Spännande!

OJ HERREGUD

Kollade min bank just, och JAG FÅR LÖN PÅ FREDAG!!!!! Fattar ni??! Det stavas månadslön, därför får jag nu!! Så mycket pengar har mitt konto inte sett på evigheter! Jag kan äta och leva på Rhodos!! Förstår ni!! Jag är så glad!! Mycket utropstecken!!
Tänkte på en sak,,jag vill ju köpa billig sprit i grekland,,men hur får man upp det till ume,,man får ju inte ha de i handbaggaget och är rädd att krossa flaskorna om man har de i resväskan,,ingen som ska ta bilen upp till ume som mina flaskor får åka snålskjuts i då=)???

Lystring alla festsnusare!

Är det kanske smartare att beställa snus på taxfree till utresan, än att beställa gotlandssnus? Eller är det så gott att det är värt extra dineros? MP?

Jesusfestivalen

Jag åkte lite söder ut... o hamnade mitt i en jesusfestival, som dessutom firade 10års jubileum! Det var fest helt enkelt! Festivalen pågår i en vecka, med allt från bön i sporthallen - bön på torget. Jag fick möjligheten att delta i fredagens firande som började kl 2200 på kvällen.. Jag o mina kära vänner hade laddat upp med några glas vin o en o annan öl innan vi begav oss till torget. I informationsbladet hade vi läst att det skulle vara fyverkerier och bjudas på varmkorv! Å det levde verkligen upp till våra förväntningar! Vi fick se både fyverkerier o äta god varmkorv. Det var också uppträdande på scenen " Oh happy day" eller nått liknande.. så jag o mina flickor kunde inte så still, vi började klappa händerna i takt till musiken o tog oss en sväng om! Några övriga gäster till denna fest hängde faktiskt på!
Sedan avslutades kvällen med att vi snackade med mini-zlatan.. Vi gissade att han var 20 år gammal.. Han gissade att vi var 92or........ Då började vi nyktra till o det var dags att gå hem..

Jakobs öde

Han lever å denna gången på rikigt, hanna som har vårdnanden nu säger att han tom börjar kunna spela skivor, men kanske inget man vill chansa på till resan.

Tror att han är minst lika glad som vill till att han gör oss sällskap ner till medelhavet.

Sista minuten

Ikväll ska de avgöras, straffet för den som inte kanske sämst men iaf mindre bra klarat sitt uppdrag. Än så länge har inte så många förslag blivit publicerade men ni kanske gör som jag, håller inne med ert förslag till sista minut. Men glöm de inte!

Sen undrar jag lite, när kommer denna person att utses, de måste ju vara i slutet av vistelsen, kanske något för sistakvällenmiddagen? Men som allt annat här så är det bara ett förslag i mängden...

Mabbi jag saknar en rapport från Jesusfestivalen!

Taxfree

I dagarna damp de ner en katalog med många snudd på oemotståndliga erbjudanden på Novairs egen taxfreeshop. Förstår jag de rätt förbeställer man de man vill ha, antingen till utresa el hemresa, å så ligger de helt beskedligt i ens flygstol vid resp resa.

Om ngn är intresserad av detta påfund från framtiden så klicka in er

https://shop.inflightservice.se/IWOS/shop/default.aspx?old=1

(välj NOVAIR som flygbolag)

För att sedan beställa på riktigt så måste ni ha bokningsnummer å jox, men de tar vi senare om ngn skulle vara intresserad!

tisdag, juli 22, 2008

Kallsup

Någon kanske kan lära mig att vara under vattnet utan att hålla för näsan? Det kanske blir roligare att bada på det sättet.

En konst jag inte behärskar

måndag, juli 21, 2008

Längtar!

Trött efter ännu en helg på äventyr i Svearike.. Vad ska man nu se framemot? Joo Rhodos!!

Hur går det med uppdragen flickor?

Jag har bokat flygbiljett till Ume nu... landar den 27 augusti kl 15.55.. känns som att det är viktigt att blogga om allt så nu vet ni det oxå! Har ni tänkt på hur ert liv kommer att se ut efter Rhodos? =)

Vykort från Piteå.


Kära MP, Myran, Jenny, Mabbi och Hanna.
Här i Piteå regnar det mycket och luktar från fabriken.
I helgen är det dags för Piteå dansar och ler, en gatufestival
som (nästan) alla pitebor älskar. Jag ska göra det mest
rebelliska en pitebo kan göra, och inte gå.
Hoppas ni har det bra i Stockholm (och Örebro), och att alla är snälla med er.
Vi ses om knappt 3 veckor!
Regniga men glada hälsningar från Tibbe.
PS. Idag åt jag palt. DS.

Sonnen geskydd

Jaha ungdomar, har ni kirrat solskyddet? Jag har tjackat en 30 för kroppen och 50 för fejjan. I min anmärkningsvärda ålder måste man ju tänka på att hålla rynkor borta. Apoteksdamen lurade också på mig en "after sun", det låter som billig alkohol, men är nåt svalkande shit. Men mamma betalade så det gjorde inte så mycket.

Bada

Min käre bror säger att vattenlandet är väldigt roligt, och dom var där nyktra!
Man blir brun om man rör på sig och är i vattnet. Ett vattenland låter som det ultimata tycker jag..

söndag, juli 20, 2008

Hallå?

Lever ni eller? Det gör jag.
Om 3 veckor ligger vi på beachen.
Åsa, jag förstod inte mmset jag fick, har så dålig mobil så jag såg inte vad bilden föreställde.
Piz out.

fredag, juli 18, 2008

Hiphop hurra!!!

Idag gratulerar vi Jens som fyller 25 bast!!!
Hoppas du får en härlig dag med mycket fika. Jag tycker inte du ser ut att vara en dag över 24!


Ps. Hoppas mina blommor lever.


torsdag, juli 17, 2008

Tipsad

Jag fick lite Rhodostips från en kvinna på jobbet idag. För det första ska man stjäla meloner från odlingar som finns där. Sen måste vi äta färska fikon. Hon påpekade också att man får bästa bruna färgen om man solar efter kl 15 på dagarna, för annars bränner man sig bara. Dvs innan 15 - sistea. Efter 15 - press. Så gör de erfarna.

Biljetten har kommit!

Nu mitt på morgonen damp den ner, biljetten! Allt stämmer å så ni bara vet så ska vi till RHODOS! Wie wie!

Två saker, alla har ett pass som e gjiltigt minst 6 månader efter hemkomstdatum?
Incheckningen öppnar 2-2,5h innan avresa på dit vägen å stänger ca 1h innan avresa.
På hemvägen stänger de ca 2h innan flyget går, vilket kanske inte vi behöver bekymmra oss om allt för mycket men bra att veta information!

onsdag, juli 16, 2008

Kultur?

Tydligen ska det finnas nån skitgammal stad inne i Rhodos stad, typ som härstammar från medeltiden. Hah! Men vem är intresserad av sånt? Jag vill supa, sola och slåss.

tisdag, juli 15, 2008

Packlista

Här i kommentarerna kan ni ju skriva om det är något mer förutom det vi kom fram till på mötet som ni tycker att vi borde ha med oss..

Uppdragen

På mötet kom vi fram till att straffet som vi kommit fram till inte duger. Det blir inte ett straff för alla. Så nu måste vi komma på ett nytt straff till den person som klarar sitt uppdrag sämst.
Skriv era förslag här i kommentarerna. Så har ni på er fram till den 22 juli klockan 22 att ge förslag. Sen så har vi omröstning fram till den 23 juli klockan 22.

Ta fram la diabla i er nu!

Öråd

Punkt 2 på mötet var "öråd". Vi vill alltså ha ett möte varje dag där en person får en sorts utmärkelse för något den personen gjort. Det kan vara någonting roligt, konstigt, snällt, fint etc.
varje kväll får man nominera en person och sen blir det omröstning. Sedan blir det också ett veckomöte på stranden där man får någonting extra fint.
Men iaf, det vi funderade på är vad vi ska kalla denna utmärkelse. Så vi har nu en namntävling. Skriv erat förlag bland kommentarerna så har vi omröstning om en vecka, den 22 juli klockan 22.00. Omröstning håller på fram till onsdagen den 23 juli, klockan 22.

Tänk på att namner ska vara något som innefattar alla olika kategorier.

Sen så måste vi ju hitta nånting som personen får varje dag. Om ni hittar någonting roligt i en affär eller nåt, ring bara en vän så ska vi lösa det! Det kan vara bokmärken eller vad som helst!

Men skriv era namnförslag NU!

Protokoll

Efter att ha förklarat mötet öppnat, justerat röstlängden och tagit tag i andra diverse saker så kom vi fram till dessa punkter


  1. Citatbok
  2. Öråd
  3. Packlista
  4. Ekonomi
  5. Uppdragen
  6. Aktiviteter
  7. Rumindelning

1. Citatbok

Samtliga närvarande på mötet röstade ja för att ha med en citatbok. MP ska kolla om hon har en hemma, annars köper Myran en. Vi ska ha ett schema för vem som är ansvarig för citatboken varje dag, Myran är ansvarig för att göra det schemat. Man behöver inte släpa med sig den överallt, det räcker med papper och penna, bara man skriver i boken när man kommer hem igen!

2. Öråd

Mer om det kommer i ett annat inlägg

3.Packlista

När vi kom till den här punkten så tänkte vi att vi inte skulle ta upp hur mycket av allting, utan mer vad som kan vara viktigt att ta med sig som man kanske inte tänker på.

Här är några saker som vi tänkte på att vi borde ha med oss:

  • Snus
  • Bandspelare (Hanna kollar om Jacob funkar)
  • Batterier till spelaren (2 paket)
  • Isbitspåsar
  • Böcker
  • mp3-spelare

Saker som vi vet som ska med, och vem som ska ta med (så vi slipper missförstånd) :

  • Hårtork (MP och Åsa)
  • Plattång (MP)
  • Locktång (Hanna)
  • Havregryn (Tibbe)
  • Gyllenmust (MP)
  • Kaviar (Hanna)
  • Olika spel (Åsa)
  • Kortlek (MP)
  • Boll + pump (Hanna)
  • Musik (ALLA! inte skivor, USB)

Saker vi kan ta med oss om vi känner för det:

  • Öppnare
  • Cyklop
  • Saltlakrits
  • Knäckebröd

Tibbe har även som uppgift att ta massa salt, peppar och pommeskrydda från Frasses.

Är det något annat som ni vill lägga till så kommer jag att göra ett till inlägg där ni får skriva saker som vi inte tänkt på. Det blir enklare så.

4. Ekonomi

Den delen hoppade vi typ över

5. Uppdragen

Mer om det kommer i ett annat inlägg

6. Aktiviteter

Vi kom fram till att det vi vill göra på Rhodos är:

  • Hyra moppe (3 stycken, 2 pers på varje)
  • Åka till turkiet
  • Båttur (både bad- och snorkeltur)
  • Åka till den andra stranden
  • Diverse strandaktiviteter
  • Kolla på kultur och sånt
  • Shoppa

7. Rumindelning

MP, Tibbe och Jenny får sova i samma rum, och Åsa, Hanna och Myran får mysa med varandra.

Vi pratade även lite om hur vi ska ta oss till Arlanda, men folk verkar redan ha löst det på diverse sätt. Mötet förklarades avslutat.

Hoppas att ni är nöjda!

Viktig information gällande jordskalvet på Rhodos

"Samtliga Apollos gäster mår bra och ingen har skadats i jordskalvet, som uppmätte 6,3 på Richterskalan. Våra gäster har fått information om vad som hänt av vår personal på plats som besökt alla hotell. De grekiska myndigheterna rapporterar inte heller om några större materiella skador.

Ett av Apollos hotell, Petit Palais evakuerades och grekiska myndigheter inspekterade hotellet innan gästerna kunde återvända. Hotellets skador är inte sådana att det inte är säkert för våra gäster att bo kvar. Alla de gästerna på hotell Petit Palais har trots det erbjudits att byta hotell om de vill. Mvh Apollo Resor "

Jag anade att Alexia var stabilt och skulle klara de mesta men jag måste erkänna att i djupet av mitt hjärta var jag lite pytte orolig. Så nu PUH!

Vill ha!


Det här har gått raka vägen in på min önskelistas topp, bara måste måste ha!

Modelejonen

Okay girls, viktiga grejer! Vilken stil kommer ni att köra med på vår semester? Jag kommer klä mig "turist chic", har läst att det är inne på Rhodos. Färgglatt och turistigt är ledorden.

Först till 5 rätt vinner.

OK hur bra koll har ni på de andra? Den som först kan skriva ner vad alla andra jobbar med vinner.

Mina gissningar:

MP - jobbar i lager, där man tejpar kartonger.
Jenny - delar ut post, där MP jobbade förra året.
Myran - sitter och säljer grejer i telefon, alternativt gör undersökningar.
Åsa - ehm, jobbar som personlig assistent.
Hanna - jobbar någonstans där hon sitter inne med en dator och har tråkigt.

Jordbävningen

Usch va hemskt med jordbävning..

Ett hotell i Rhodos stad hade fått mindre skador.. var det vårt Alexia?! Har vi tur eller otur ?!

Nu ska jag o Mp till stranden o be för att det inte blir några fler jordbävningar..

EXTRA! EXTRA!

Jordskalv på Rhodos imorse!

måndag, juli 14, 2008

Förlåt!

Förlåt för att det tar lite tid med protokollet från konferensen. Men jag är en hårt jobbande ensamstående växtägare, så det är inte alltid så lätt. Men det kommer, jag lovar!

Varning för hetta

Idag har jag solat, x antal timmar, och jag blev lite solbränd kan man säga.. Så nu har jag nog den skönaste brännan på bröstet efter min bikini, skippar dock bilden på mina bröst för denna gång. Förhoppningsvis åker jag o Mp å badar imorgon å då kan iaf hon å en å annan badbesökare få sig ett gott skratt.. då jag tänkte ta på mig en annan bikini för att få bort linjerna.. herregud va jag kommer att se ut.
Efter detta fick jag den idén om att scrubba mig eftersom jag hade lite dödhud (Obs Hanna)... gör inte det när ni bränt er är mitt råd.. jag kände mig som en glödlampa, het som en toast, det var iförsig en upplevelse det också.. svetten rann efter den duschen. Alltså; Scrubba er innan Rhodos! Men packa inte ner den, utan lämna scrubben hemma!

söndag, juli 13, 2008

R.I.P Jonke.

Det mycket sorgliga beskedet har nått oss allihop, Jonke har gått ur tiden. Jag tror jag talar för alla när jag säger att sorgen och saknaden är oändlig. Mina tankar går till Jonkes närmaste familj, Mephisk.

Jag föreslår en tyst minut för att hedra Jonkes minne.

En helg i Örebro..

sen är man helt färdig...

Konferansen var otroligt lyckad!! Jag måste säga att Örebro var en riktigt trevlig stad! Människorna där var främst killar kring 20 år.. trevliga men små. Jag fick också första gången se så kallade "swingers", då födelsedagsbarnet "Petter 23 år" först grovhånglade med en tjej och i nästa andetag hånglade med en annan tjej i "kompisgänget", detta efter att han hade fått en klapp på axeln av sin "killkompis" som menade att det var dags att "byta".. Jag ser det som en erfarenhet att lägga på minnet inför Rhodos men absolut inget att leva upp till. Eller vad säger ni andra i mitt "kompisgäng"?! =)

Jaa vi hade också ett otroligt givande möte.. mer info om det hoppas jag att vår sekreterare lägger upp här inom en snar framtid.. hon måste bara ta igen sig lite först o städa upp där hemma.. kan jag tro. För övrig måste jag säga att vi har blivit fantastiskt bra på att hålla möten! Särskilt när det gäller att hålla sig till sakfrågan och ha en seriös och allvarlig ton och kroppshållning.. De som aldrig har vart på våra möten skulle bli chockade! Det kanske är dags för oss att ge oss in i Politiken snart?

Sedan tyckte jag att det var väldigt mysigt att sova med Mp.. även ifall jag va tvungen att hålla fast i hennes axel hela första natten för att försäkra mig om att hon skulle stanna kvar.. Jag kommer ju dock inte att dela säng med Mp på Rhodos.. om ja inte får en inbjudan till det andra rummet, men mer info om det kommer vår sekreterare med...

Nu är jag så trött att jag snart ramlar baklänges! Till er alla; ANVÄND HJÄLM!

lördag, juli 12, 2008

REBECCA, Lämna oss inte!!!

Jag måste be om att få klarlägga och ursäkta mitt nitiska inlägg gentemot alla gästläsare på bloggen. Jag kanske var aningen hård i mitt uttalande men har nu kommit till insikt och insett att idioter inte var den rätta benämningen på dessa personer som valt att dela vår glädje i och med denna läsning. Delad glädje är dubbel glädje. Jag menar på att det ju är sann glädje att få kunna glädja andra så därmed tar jag tillbaks det jag sagt och hoppas på förståelse och förlåtelse av alla de som kände sig träffade av mitt förra inlägg. Måste också passa på att rikta en extra stor ursäkt till vår förmodligen mest trogna läsare Rebecca Rydberg. Jag hoppas du kan ha överseende med mitt bittra uttalande och fortsätter besöka vår blogg.

Tack på förhand

/Hanna

fredag, juli 11, 2008

inlägg numero två

Nu när alla sviker och åker till.. örebro.. känner jag att det är dags för inlägg nummer två. Det känns som jag kommer behöva förnya lösenordet för varje gång om jag ska fortsätta såhär.

härligt att se att alla är så förberedda!! solning, packlista.. Hur jag än gör bränner jag mig alltid, ni vet där benen tar slut och bikinitroserna tar vid.. Jag behöver precis rätt styrka på krämen! Vilken ska man ha för att få färg men inte bränna sig?!! Hinner man bränna sig och sen hinna reparera det och starta en ny fin bränna?

Ang packlista. Jag tänkte inte alls på att tvätta, men tänkte kolla om jag inte har fjorton par panties så man slipper tvätta på sem. vore katastrof. (tycker ni man är äcklig om man använder samma par ett par dagar..?)

Nån som har tips på boende i Åre?! Om inte alla har hört så ska ju jag dit på stört efter Rhodos och bli hästguide. horses is the shit.. just det.
Vi är nu uppe i 612 besökare,,,jippi!!!!!!

min fråga till er är bara vilka idioter som väljer att besöka denna sida förutom oss. Dessa måste ha väldigt tråkigt om dom inte e helt rudis,,haha.

Här är ställena vi ska hänga på!

Har hittat en hemsida ni kan kolla in för att finna vart vi kommer befinna på kvällstid under vår vistelse på rhodos. Här hittar ni allt ni vill veta om vilka nattklubbar som finns ochvilka stränder som passar för dagen.

http://partyresor.net/grekland/rhodos

enjoy your reading=)!

Flygtider

Eftersom jag nu fått fråga från så många olika håll tänkte jag att det kan vara lämpligt att presentera reseinformationen här.

Sön 10 Aug 08 - Sön 24 Aug 08:
Resmål: Rhodos - Rhodos stad
Inkvartering: ALEXIA
Rumstyp: ENRUMSLÄGENHET BALKONG
Måltider: INGA MÅLTIDER
Antal enheter: 2

Avgång: Sön 10 Aug 08 - NVR361 (NOVAIR)
Avgångtid: 06:30 Från: Stockholm/Arlanda
Ankomsttid: 11:20 Till: Rhodos

Avgång: Sön 24 Aug 08 - NVR362 (NOVAIR)
Avgångtid: 12:55 Från: Rhodos
Ankomsttid: 15:55 Till: Stockholm/Arlanda

torsdag, juli 10, 2008

Packlista.

Mabbi tog upp det, och det har varit i mina tankar länge. Vi borde formulera en packlista!
Till exempel har jag gått hela sommaren och funderat på om jag ska ta med 7 par trosor och tvätta en gång, eller ta med 14 par. Det behöver jag inte fundera på mer om vi gör en packlista!
Bra insto Mabbi!

Vikten av solplanering.

Tänkte bara visa ett kort på mig förra året, så ni får se hur snett det kan gå om man inte solplanerar tillräckligt!
Tibbe utan solplanering.

onsdag, juli 09, 2008

Grekisk mat

Idag var jag på en restaurang som heter Hellas, det betyder Grekland på grekiska. På Hellas serverade dom grekisk mat, den var ganska god. Men på Hellas serverar dom även moussaka med kött i till vegeterianer som beställt vegetarisk moussaka. Det är inte helt okej! Det är inte heller helt okej att säga att det är vegetarisk moussaka när vegeterianen tycker att maten smakar kött och frågar om det verkligen är vegetariskt. Något som är ännu mindre okej är att stackars vegeterianen fick betala 50 motherfucking kronor för mat som hon inte ens åt (för hon är en duktig vegeterian och kände skillnaden ändå).

Jag hoppas att dom riktiga grekerna sköter sig bättre. Men det tror jag nog att dom gör, för sämre kan man tamefan inte bli!
Jenny och mp,,,jag hade i alla fall riktigt skoj ute i helgen,,hoppas ni hade de med,,
Sitter på jobbet och har astrist hela dagarna, finns ingenting att göra. men hur kunde jag vara så dum att jag missat möjligheten att jag ju kan roa mig med att skriva nåt här då för att få tiden att gå,,synd då bara att jag inte kommer på nåt att skriva,,,hmmm,,

mp!!! vi måste fixa vår hyperhemliga överraskning för alla våra medresenärer inom kort,,vet ni föresten att jag ¨råkade äta en bit aven tomat idag,,trodde de va paprika,,smakade jätteilla,,så nu kan jag väl få vara en i gänget som faktsikt e på god väg att genomföra sitt uppdrag

Om jag får uttala mig så tycker jag åsa e sämst hittils,,hon har bara druckit öl med citron i hittils,,de är fusk,,de smakar dessutom mer illa,,haha. Får se om jag får nån arg protest nu,,väntar otåligt. Har ju som sagt inget bättre för mig p¨å dagarna än att provocera andra ändå,,haha...see you girls

Värmebölja.

Man har förutspått att temperaturen kommer att ligga över det normala i Grekland under juli och augusti. Igår var det 42 grader varmt i vissa delar. Så glöm inte shortsen.

Fas 2 närmar sig

Imorgon är det exakt en månad kvar till avresa. Det känns som resan som var den mest avlägsna man kunde tänka sig när den bokades den snöiga (antar ja) dag i ume nu äntligen är inom räckhåll.

Detta innebär även lite ansvar för vår del då vi nu snart går in i fas 2. Jag hoppas alla har laddat ordentligt med antioxidanter å färgglad föda, annars har ni typ 4 dagar på er.

För min del kommer jag köra det där lilla extra rycket nu i helgen då vi intar örebro. Eftersom de inte vill ha mig på jobbet kommer jag nog antagligen vara ledig hela fredagen, de dagar de e sol kommer de ingen protest ur min mun inte.... På myrans uppmaning, glöm inte sovsäcken nu gott folk!

tisdag, juli 08, 2008

Live från Piteå.

Hej hörrni, nu är jag hemma. Det har varit skitball, men jag har nog förlorat några hjärnceller.
Jag har satt i system att sätta min sista potatis. Imorgon börjar jag jobba!

lördag, juli 05, 2008

Live från Roskilde

Jag lever!!!
Kolla jag ær i danmark: øøøæææøøææøø

torsdag, juli 03, 2008

Örebro = Friheten

Heeellloooo!!

Härmed kallar jag till konferans i Örebro den 11- 13 juli. Där kommer vi ha möjlighet till att få en bättre sammanhållning mellan resenärerna, höra örebroares syn på Rhodos och lära oss festa på örebroares vis! Jag vill återgå till tidigare inlägg skrivet av Tibbe som handlade om listan. Jag tycker detta är en utmärkt idé, vi borde samla våra tankar och förväntningar på resan på ett papper..
Nu kanske inte alla har möjlighet att komma till Örebro, jag föreslår då att vi använder oss av den moderna tekniken..

Jag har förövrigt blivit förkyld.. och imorgon kommer jag gå in i en jobb-bubbla. Fredag - Fredag och de flesta passen är 9 -21. Jag tar gärna emot lite glada sms......

Ses i Örebrooo!

Rapport från Danmark

Kan gladerligen rapportera att Tibbs fortfarande finns bland de våra. Igår inkom detta sms till mig.

Gin å tonic chalalala billig sprit är gott assc ha kul på jobb ja ba ska se massa imorgon. Ps har ätit torkat lamm.

Så de verkar som hon frodas å lever! Hoppas de håller i sig.